2285031957 Φιλώτι, Νάξος vroutsisantonis79@gmail.com


Καλώς ήρθατε στη σελίδα μας!

Η διάρκεια μας στο χρόνο μαρτυρεί την ποιότητα και το μεράκι γι’ αυτό που κάνουμε!

Η επιχείρηση ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ που εδρεύει στο Φιλώτι της Νάξου δραστηριοποείται στο χώρο της οικοδομής και των χρωμάτων εδώ και πολλά χρόνια, οτι αφορά και έχει να κάνει με το χρώμα, το βάψιμο κατοικιών, εξοχικών κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.Προσφέρουμε εργασίες χρωματισμού και φρεσκαρίσματος για οποιοδήποτε χώρο.

Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό σκαλωσιές, μηχανήματα, τριβεία, προκειμένου να πραγματοποιήσουμε με επιτυχία κάθε εργασία σε ψηλά και δύσκολα σημεία. Επιλέγετε τους χρωματισμούς που επιθυμείτε, συμβουλεύεστε, εφόσον υπάρχει ανάγκη, και εμάς και ξεκινάμε την αισθητική ανανέωση του χώρου σας.

 

Καλέστε μας για μια δωρεάν εκτίμηση στο χώρο σας. Θα σας δώσουμε άμεσα προσφορά περιγράφοντας αναλυτικά όλες τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν. Σας δίνουμε τη λύση ώστε να φρεσκάρετε και να ομορφύνετε με οποιαδήποτε τεχνοτροπία και το δικό σας σπίτι με πολύ λίγα χρήματα από επαγγελματία χωρίς να χρειαστεί να αναστατώσετε όλο σας το νοικοκυριό.

 

Τα συνεργεία μας αποτελούνται από έμπειρο προσωπικό που δίνει μεγάλη έμφαση στην καθαριότητα γνώμονας μας το καλύτερα δυνατό αποτέλεσμα και εξυπηρετεί αμεσα από οπου μας ζητηθεί στην Νάξο, Πάρο, Αντίπαρο, Αστυπάλαια, Κουφονήσια, Δονούσα και Σχοινούσα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να επωφεληθείτε συνέπεια, ποιότητα, στις καλύτερες τιμές.     

 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Χρησιμοποιούμε για το βάψιμο άριστης ποιότητας υλικά, πλαστικά οικολογικά η βιολογικά , ανθεκτικά μονωτικά η ακρυλικά χρώματα. Με τα καλύτερα αποτελέσματα για κάθε επιφάνεια και για όλες τις καιρικές συνθήκες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ
ΜΟΝΩΣΕΙΣ
ΒΑΦΗ ΕΠΙΠΛΩΝ & ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ