2285031957 Φιλώτι, Νάξος vroutsisantonis79@gmail.com
hero image
ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Μονώσεις & Ελαιοχρωματισμοί Νάξος
____
 
παρεχόμενες υπηρεσίες
 
 
 Ανακαινίσεις
 Ελαιοχρωματισμοί σε προσόψεις κτιρίων, εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι, πολυκατοικίες, βίλες, σπίτια, ξενοδοχεία, εργοστάσια, μεζονέτες, εξοχικές κατοικίες, καταστήματα, γραφεία, δημόσια κτήρια
 Τεχνοτροπίες
 Στούκο Βενετσιάνο
 Σπατουλαριστα - Λάκκες

 
 Μονώσεις
 Υγρομονώσεις

 Υποξειδικές βαφές
 Βαφή επίπλων & κουφωμάτων
 Παλαίωση επίπλων
 
 
 
Συνεργαζόμαστε με τις πιο γνωστές εταιρείες χρωμάτων. 
Χρησιμοποιούμε για το βάψιμο άριστης ποιότητας υλικά, πλαστικά οικολογικά η βιολογικά , ανθεκτικά μονωτικά η ακρυλικά χρώματα. Με τα καλύτερα αποτελέσματα για κάθε επιφάνεια και για όλες τις καιρικές συνθήκες.
 
 
 
Καλέστε μας για μια δωρεάν εκτίμηση στο χώρο σας. Θα σας δώσουμε άμεσα προσφορά περιγράφοντας αναλυτικά όλες τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν. Σας δίνουμε τη λύση ώστε να φρεσκάρετε και να ομορφύνετε με οποιαδήποτε τεχνοτροπία και το δικό σας σπίτι με πολύ λίγα χρήματα από επαγγελματία χωρίς να χρειαστεί να αναστατώσετε όλο σας το νοικοκυριό.
 
 
Τα συνεργεία μας αποτελούνται από έμπειρο προσωπικό που δίνει μεγάλη έμφαση στην καθαριότητα γνώμονας μας το καλύτερα δυνατό αποτέλεσμα και εξυπηρετεί αμεσα από οπου μας ζητηθεί στην Νάξο, Πάρο, Αντίπαρο, Αστυπάλαια, Κουφονήσια, Δονούσα και Σχοινούσα.   

 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας για να επωφεληθείτε συνέπεια, ποιότητα, στις καλύτερες τιμές.